Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keany West először leszólta Jared-éket, majd bocsánatot kért...

2008.11.29

London, November 13. A tízszeres Grammy díjas Kanye West kétkedését fejezte ki az MTV választására vonatkozóan a díjazottak tekintetében. A rap mogul a fejét csóválta, hogy ebben az évben olyanokat kiáltottak ki nyertesnek az amerikai és brit díjkiosztó ünnepségen, mint Britney Spears vagy Jared Leto. Kanye mindezt a 808s & Heartbreak címû új albumát promótáló káprázatos turné nyitó állomásán a londoni O2 Arenában mondta el November 11-én.
"Britney Spears Rihanna-val szemben? Ez komoly?" – idézte a The Sun. "K….t Jared Leto? Õ a haverom, de nem neki kellett volna nyernie néhány más mûvésszel szemben. – tette hozzá.
A 31 éves énekes, aki az MTV-tõl az "Ultimate Urban" díjat kapta miután a közönség a kedvencévé választotta, késõbb azt állította, hogy csak azért nyert, mert úgy döntött, eljön az ünnepségre.
Azt mondta: "Ebben az évben, csak mert ott voltam, megnyertem a legjobb Urban kategóriát."

 

Bocsánatot kért!

Elnézést szeretnék kérni Jared Leto-tól, hogy támadtam õt. Elolvastam a cikket Pereznél és egybõl azt gondoltam, ez nagyon gázos volt tõlem. Most posztoltam a videóját a blogomra, amely egy hihetetlen filmmûvészeti alkotás. Nemrég dolgozta fel az egyik nótámat. Ahogy a 'Taplógáz: Ricky Bobby legendájá'-ban mondták: "Ezt elcseszted, Ron Burgandy!" Igen, ezt most nagyon elcsesztem.

Forrás:
Kanye West blog